Zásady ochrany osobných údajov

Ochrana vašich osobných údajov je pre nás dôležitá, k Vašim osobným údajom pristupujeme profesionálne a citlivo:

  • Vaše údaje sú na ceste k nášmu serveru šifrované, tak, aby ich nikto nemohol po ceste dešifrovať.
  • Získavame od vás iba tie údaje, ktoré potrebujeme na spracovanie Vašej objednávky.
  • Vaše osobné údaje v žiadnom prípade neposkytujeme tretím stranám.
  • Osobné údaje sú uložené v zabezpečenej databáze s potrebou autorizovaného prístupu.

Osobné údaje, ktoré o Vás spracúvame: meno a priezvisko, e-mail, telefónne číslo.

Účel spracúvania osobných údajov: žiadosť o vypracovanie cenovej ponuky, zodpovedanie žiadosti o informácie a iných žiadostí prostredníctvom elektronickej korešpondencie (e-mail) alebo kontaktného formulára, poskytovanie služieb v zmysle uzatvorenej zmluvy, alebo VOP.

Zverejnenie údajov: V žiadnom prípade získane údaje nezverejňujeme.

Práva dotknutej osoby

Dotknutá osoba má právo:

  • na prístup k osobným údajom týkajúcich sa dotknutej osoby
  • na opravu alebo vymazanie, alebo obmedzenie spracúvania osobných údajov
  • namietať proti spracúvaniu osobných údajov
  • na prenosnosť osobných údajov
  • svoj súhlas so spracovaním osobných údajov kedykoľvek odvolať
  • podať sťažnosť alebo návrh na začatie konania dozornému orgánu, ktorým je Úrad na ochranu osobných údajov

Akékoľvek otázky súvisiace s ochranou vašich osobných údajov nám môžete zaslať na email: info@lumot.eu

Zásady používania súborov cookie

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré sa ukladajú do vášho počítača pri návšteve webovej stránky. Tieto súbory sú pre nás ale aj pre vás veľmi užitočné. Nám slúžia najmä k analýze návštevnosti a pre vás zaisťujú väčší komfort pri prehliadaní našej stránky. Cookies nemôžu čítať uložené dáta vo vašom počítači alebo inom zariadení.

Používanie cookies

Používaním našich stránok vyjadrujete súhlas s použitím cookies v súlade s nastavením vášho internetového prehliadača. Ak navštívite naše webové stránky, v prehliadači máte povolené prijímanie súborov cookies, nevykonáte zmenu nastavení vášho internetového prehliadača a pokračujete v návšteve našich web stránok, považujeme to za prijatie našich podmienok používania súborov cookies.

Prečo používame cookies?

Cookies používame s cieľom optimálne vytvárať a neustále skvalitňovať naše služby, prispôsobiť ich vašim záujmom a potrebám a zlepšovať ich štruktúru a obsah.

Na našich webových stránkach používame niekoľko typov cookies:

Nevyhnutne potrebné cookies:
Tieto súbory cookie sú nevyhnutné na to, aby sme vám mohli poskytovať služby dostupné prostredníctvom našej webovej stránky.

Funkčné cookies:
Tieto súbory cookie sa používajú na to, aby vám poskytli osobnejšie prostredie na našej webovej stránke, a na zapamätanie si rozhodnutí, ktoré urobíte pri používaní našej webovej stránky. Napríklad môžeme použiť funkčné cookies na zapamätanie vašich jazykových preferencií alebo vašich prihlasovacích údajov.

Analytické cookies:
Analytické cookies sa používajú na zhromažďovanie informácií na analýzu prenosu na našom webe a toho, ako návštevníci používajú náš web. Tieto informácie nám napomáhajú zlepšiť náš web a obsah na web stránke. Pomocou analytických cookies vieme zistiť napr. na ktorú časť web stránky ste klikli, ktorú podstránku ste navštívili naposledy a podobne. Vďaka všetkým týmto informáciám vieme zlepšiť výkon webu, obsah a dizajn web stránky.

Ako môžete nastavenia cookies zmeniť ?

Väčšina internetových prehliadačov je pôvodne nastavená na automatické akceptovanie cookies. Toto nastavenie môžete zmeniť zablokovaním cookies alebo upozornením v prípade, že sa majú cookies poslať do vášho zariadenia. Inštrukcie na zmenu cookies nájdete vo voľbe „ pomoc“ každého prehliadača. Ak používate rozličné zariadenia na prístup k stránkam (napr. počítač, smartphone, tablet), odporúčame každý prehliadač na každom zariadení prispôsobiť vašim preferenciám cookies.

Prečo si ponechať nastavenie cookies ?

Používanie cookies a ich povolenie vo webovom prehliadači je na vašom rozhodnutí. V prípade zmeny ich nastavenia však môžu mať niektoré časti webovej stránky obmedzenú funkčnosť a znížený užívateľský komfort.